Folllow the Rainbow

Folllow the Rainbow

sâmbătă, 9 aprilie 2016

"Uau, cate pot sa fac!"

De ce sa lasam actoria sa fie hrana doar pentru unii care devin zei? Haideti si noi sa devenim la fel ca ei :)
JoakaJoc se adreseaza oricarui copil din noi. Mai mare sau mai mic. Indiferent ca are 3 ani sau 93 de ani. La orice varsta e un moment potrivit in care sa inveti ceva nou sau sa te dezvolti in plus, sa inveti sa te exprimi si sa relationezi mai bine, mai clar, mai curajos. Sau doar sa te joci, sa te simti bine, sa te exprimi si altfel decat te-a invatat rutina zilnica si serioasa a vietii de "adult".

Pentru copii.
JoakaJoc este pentru orice copil dornic sa fie pe scena, sa vorbeasca in fata oamenilor, sa cante sau sa danseze, sa se exprime prin culoare si desen sau in orice alt mod. In egala masura JoakaJoc este si pentru copiii care fug de relationarea cu alte persoane, in grupuri mai mari sau in familie.
Este mai ales pentru copiii emotivi sau timizi carora le vine greu sa se exprime, sa isi imagineze prea usor situatii sau personaje sau sa comunice ce simt, cum simt si ce vor. Pentru copiii care au probleme de vorbire sau doar de concentrare.

Pentru tineri si adulti.
Este pentru oamenii mari care simt sa experimenteze ceva nou, sa iasa din carapace cu bucurie si mult curaj.
Tehnicile si jocul din actorie sunt ideale pentru cei care doresc sa se cunoasca mai bine, sa aprofundeze caractere, sa constientizeze tipologii, sa analizeze oameni si situatii de viata. Sunt si pentru cei care astfel pot invata sa fie in control al gandurilor, emotiilor, vorbelor si gesturilor lor, in control al vietii proprii, indiferent de domeniul din care provin.
Atelierele de actorie sunt si pentru cei care au toate datele, toata increderea, dar au nevoie doar de o mica slefuire a modului de exprimare, a articularii si intonatiei cuvintelor, a emisiei vocale si respiratiei, a vorbirii catre sine si ceilalti. Sau cei care se pierd in fata unui public, care devin incorenti sau iritati, ori rusinati de propria neputinta.

Pentru joaca.
Cat despre joaca in sine, ea este pentru oricine. Cel mai bun anxiolitic, cel mai bun antidepresiv, cel mai bun invatator si inteleptul suprem. Este atat sanatate curata pentru trup si suflet, cat si izvor de creativitate si implicit solutii pentru viitor. Cu alte cuvinte, tonus, buna dispozitie, liniste si idei din abundenta.

Sau, mai simplu: de ce ateliere de actorie pentru adulti? Pentru ca si oamenii mari mai simt nevoia sa se joace. Uita adesea s-o faca si nici nu stiu ce pierd! Cat despre copii, ei au trei module cu grade de dificultate diferite, in care joaca este cel mai important ingredient!

Ca esti copil sau adult, vei fi uimit sa constati : "Uau, cate pot sa fac!"

Cand? Unde? 
Sambata, 16 aprilie, ora 12.00 - Centrul de sanatate Verna - str. Theodor Sperantia, nr. 108;
Daca nu poti sambata, cand, unde?
Miercuri, 20 aprilie, ora 17.00 - Palestragym - str. Magura Vulturului, nr. 85-T



Niciun comentariu: