Folllow the Rainbow

Folllow the Rainbow

miercuri, 13 mai 2015

Jocul vietii - despre locuintele ecologice, Dalia Pusca si arhitectul Razvan Filip

Într-o societate care de a lungul timpului s-a adăpostit în case din ce în ce mai artificiale, s-a cocoțat din ce în ce mai sus în clădiri de metal și beton, își cimentează mereu mai mult curțile caselor, ori se izolează și evita contactul direct cu pământul și iarba, locuințele din materiale naturale și armonia omului cu natura au devenit "povești de la bunici" și nasc chiar ironii directe la adresa celor care îndrăznesc să le amintească.
Împreună cu Răzvan Filip, colegul meu de la Radio Gaia, arhitect de profesie printre toate celelalte preocupări ale sale, vom încerca o pledoarie pentru obiceiurile sănătoase și trainice ale construirii de locuințe ecologice și ale unei existente în armonie cu natura.
A te îngriji de trupul fizic propriu sau al mamei Gaia, a te armoniza cu Totul înseamnă a echilibra energii și a înțelege natura spirituală a fiecărei părți de materie. În sine, natura și naturalul, pentru mine înseamnă conștiință, inteligență, spiritual, iar această temă este mai mult decât potrivita cu "Jocul vieții" și Radio Gaia.

Va asteptam azi, de la 21:00, pe www.radiogaia.ro

Niciun comentariu: